كباب السمك بالكارى دايت

12/02/2015 - 10:10:05

كباب السمك بالكارى دايت كباب السمك بالكارى دايت

إعداد - نيللى سيد

المقادير:


نصف كيلو سمك فيليه مقطع مكعبات - 3 ملاعق زيت - عصير ليمونة - 3 فصوص ثوم مفرية – ثمرتا (طماطم - بصل – فلفل ألوان) مقطعتان مكعبات - ملعقة ملح وكمون وكارى.


الطريقة:


- فى وعاء ضعى السمك ويتبل بعصير الليمون والثوم والتوابل ويترك لمدة ساعة.


- توزع مكعبات السمك على الأسياخ بالتبادل مع شرائح الطماطم والبصل والفلفل وتوضع على الشواية وتكون مدهونة بالزيت.


- يقدم كباب السمك ساخنا مع السلطة الخضراء.