بطاطس بالبقدونس والثوم

02/10/2014 - 10:10:41

بطاطس بالبقدونس  والثوم بطاطس بالبقدونس والثوم

اعداد – نيللى سيد

المقادير


كيلو بطاطس مقطعة شرائح - 3 أكواب لبن - 4 ملاعق جبن رومى مبشور - 2 كوب كريمة (بشاميل) - ثمرتا فلفل رومى وبصل مقطعة - 5 فصوص ثوم مفرية - ملعقة ملح وكمون وفلفل أسود - ملعقتا سمن.


الطريقة:


- فى صينية توضع البطاطس, البصل, السمن, الفلفل الرومى, الملح, الفلفل الأسود واللبن ويوضع على النار لمدة 10 دقائق ثم يوضع على الوجه الكريمة والجبن المبشور وتدخل الفرن حتى تحمر وتقدم.