برجر الروبيان بصوص تارتار

11/08/2016 - 10:34:43

برجر الروبيان بصوص تارتار برجر الروبيان بصوص تارتار

إعداد - نيللى سيد

المقادير :
نصف كيلو روبيان " جمبرى " مقشر - نصف كوب بقسماط - ملعقة ( ملح - فلفل - كمون ) - 3 فصوص ثوم مفرية - ملعقتا زيت - ملعقتا مايونيز - عصير ليمونة - عيش كيزر - حبتا ( طماطم - فلفل ألوان ) شرائح - خص - صوص تارتار .
الطريقة :
- يفرم الجمبرى فى الكبة مع الملح والفلفل .
- يخلط المايونيز مع الجمبرى والبقسماط ويشكل الخليط أقراصاً ويحمر فى الزيت .
- يدهن الكيزر بصوص التارتار ويوضع البرجر والروبيان ثم الخس وشرائح الطماطم والفلفل ويقدم .